Вебінар “Робота з обдарованими учнями з інформатики у 2022-2023 навчальному році”

29 вересня 2022 року відбувся вебінар для консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, голів методичних об’єднань з інформатики “Робота з обдарованими учнями з інформатики у 2022-2023 навчальному році”.

Під час вебінару виступили:

  1. Про актуальність проблем цифровізації освіти  в умовах воєнного стану, Вашеняк Ірина Богданівна, проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти Хмельницького ОІППО (презентація)
  1. Про особливості проведення ХХІІІ обласної учнівської інтернет-олімпіади з програмування у 2022/2023 навчальному році, Ребрина Віталій Арсенович, завідувач НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН, старший викладач кафедри теорії і методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького ОІППО (презентація)
  1. Про роботу обласного факультативу з програмування, Зубик Віталій Віталійович, методист НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького ОІППО (презентація)
  1. Про особливості проведення Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення “Бобер-2022”, Наконечна Наталія Анатоліївна, методист НМЦ викладання інформатики, ІКТ і ДН Хмельницького ОІППО (презентація)